Υπερβολικός Ιδρώτας

Η υπερβολική εφίδρωση σας προκαλεί αμηχανία;

Η υπεριδρωσία (υπερβολικός ιδρώτας) είναι η παθολογική υπερβολική έκκριση ιδρώτα από τους ιδρωτοποιούς αδένες με αποτέλεσμα να ιδρώνουμε περισσότερο από τις φυσιολογικές ανάγκες του οργανισμού για θερμορύθμιση

Έχετε κουραστεί να πρέπει να θυμάστε να στεγνώνετε τα χέρια σας προτού να σφίξετε τα χέρια σας με κάποιον; Φοβάστε να κρατάτε τα χέρια με κάποιον επειδή ξέρετε ότι θα ιδρώσετε; Μισείτε το γεγονός ότι τα μασχάλη των πουκάμισων σας είναι πάντα υγρό και άσχημο; Αυτά είναι όλα πολύ κοινά συμπτώματα μιας κατάστασης που είναι ουσιαστικά υπερβολική εφίδρωση που προκαλείται από υπερδραστήριους ιδρωτοποιούς αδένες, αλλά είναι επίσης γνωστή τεχνικά ως υπεριδρωσία.

Η υπερβολική εφίδρωση μερικές φορές ξεκινάει από την παιδική ηλικία αλλά συνήθως αρχίζει με την έναρξη της εφηβείας, αλλά σε αντίθεση με πολλά από τα συμπτώματα της εφηβείας, οι υπερδραστήριου ιδρωτοποιοί αδένες είναι απίθανο να ηρεμήσουν καθώς ωριμάζετε. Περιστασιακά υπερδραστήρια ιδρωτοποιούς αδένες εμφανίζονται αργότερα στην ενήλικη ζωή για άγνωστους λόγους. Όποτε η υπερβολική εφίδρωση άρχισε να σας επηρεάζει, είναι αναμφίβολα αλήθεια ότι άρχισε να σας αμηχανία στην ίδια περίπτωση.

Οποιοσδήποτε αριθμός πράξεων μπορεί να προκαλέσει υπερβολικό ιδρώτα σε κάποιον με υπερδραστήρια ιδρωτοποιούς αδένες. Οι φυσιολογικοί ερεθισμοί για εφίδρωση, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα, η άσκηση ή ο πυρετός, σχεδόν πάντα θα οδηγήσουν σε εφίδρωση, αλλά λιγότερο συχνές αιτίες όπως άγχος, πικάντικη τροφή ή ακόμα και στρες μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική εφίδρωση σε άτομα με υπερίδρωση.

Αν έχετε υποφέρει από υπερβολική εφίδρωση για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σας, έχετε πιθανώς συμφιλιωθεί με το γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάει μακριά, ότι θα πρέπει να αλλάξετε το πουκάμισό σας πριν από σημαντικές συναντήσεις και να είστε προσεκτικοί για να στεγνώσετε τα χέρια σας πριν αγγίξετε κανέναν.

Έχετε ακούσει πιθανώς τη βοτουλινική τοξίνη,η οποία έχει γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές εργαλείο στις καλλυντικές διαδικασίες κυρίως για την αντιμετώπιση των ρυτίδων,  βρήκαμε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσουμε τη βοτουλινική τοξίνη για την καταπολέμηση της υπερβολικής εφίδρωσης. Με την έγχυση μικρών ποσοτήτων βοτουλινική τοξίνης στις περιοχές με έντονη εφίδρωση, απενεργοποιουμε αρκετόυς από τους υπερευαίσθητους ιδρωτοποιούς αδένες που σας έχουν προκαλέσει χρόνια ενοχλήσεις και αμηχανία.

Πιστεύουμε ότι θα εκπλαγείτε από τα άμεσα αποτελέσματα που μπορείτε να κερδίσετε από αυτή την τεχνική. Τα πουκάμισα σας μπορούν να παραμείνουν στεγνά και θα είστε σε θέση να κουνήσετε άνετα τα χέρια με αυτοπεποίθηση. Ο υπερβολικός ιδρώτας δεν χρειάζεται να είναι ένας σταυρός που μεταφέρετε πια.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ