Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων Venus Diamondpolar™

Χαλαρωμένος λαιμός; Χαλάρωση προσώπου;Υπάρχει άμεση, γρήγορη και ανώδυνη λύση χωρίς νυστέρι!
Σύστημα Ραδιοσυχνοτήτων Venus Diamondpolar™ με ηλεκτρομαγνητικά κύμματα (MP)2

Η σύσφιξη προσώπου και λαιμού γίνεται με μια νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που ονομάζεται Diamondpolar™. Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο, χωρίς χρόνο αποκατάστασης με oρατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους μήνες (ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών).

Βασισμένο στην τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων επιφέρει μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας. Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία!

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Ο εφαρμογέας Diamondpolar™ χρησιμοποιεί Πολυπολικές ραδιοσυχνότητες και θερμαίνει το χόριο και τα υποδόρια στρώματα ομοιόμορφα φτάνοντας σε συγκεκριμένη θερμοκρασία την οποία διατηρεί για αρκετά λεπτά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την διέγερση των ινοβλαστών οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.Παράλληλα οι ίνες του ήδη υπάρχων κολλαγόνου συρρικνώνονται με αποτέλεσμα άμεση σύσφιξη

Ποια η συχνότητα των θεραπειών;

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα έως 15 ημέρες (6-8 φορές), ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο γιατρό σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ