Στήριξη με ELLANSÉ®

Το ELLANSÉ® λειτουργεί διαφορετικά και φυσικά χρησιμοποιώντας τη φυσική αντίδραση του οργανισμού προκειμένου να διεγείρει το σχηματισμό του δικού σας κολλαγόνου. Η χρήση δερματικού εμφυτεύματος ELLANSÉ® αποτελείται από υδαρή καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης με συνθετικά μικροσφαιρίδια πολυκαπρολακτόνης(PCL). Τα μικροσφαιρίδια PCL είναι απόλυτα λεία και σφαιρικά και κατά συνέπεια, το σχήμα τους είναι ιδανικό για χρήση ως δερματικά εμφυτεύματα.

Ποια η διαφορά του ELLANSÉ®σε σχέση με άλλα υλικά πληρώσεως:

Το γηρασμένο δέρμα χάνει τις δομικές πρωτεΐνες του (κολλαγόνο και ελαστίνη) ενώ παράλληλα οι μύες του προσώπου γίνονται πιο δύσκαμπτοι και ατροφικοί, έτσι το δέρμα χαλαρώνει και αρχίζει να «κρεμά» και αυτό συντελεί σε μια κουρασμένη και γηρασμένη όψη. Με το ELLANSE αποκτάτε φυσική όψη και άμεσα αποτελέσματα τα οποία διαρκούν από 1 έως 4 χρόνια* ανάλογα με την επιλογή Ellansé®

Πόσο χρόνο χρειάζεται μια θεραπεία;

Για μία θεραπεία χρειάζονται περίπου 30 λεπτά και έτσι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στη συνήθη καθημερινή σας δραστηριότητα.

Πόση διάρκεια θα έχουν τα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και διαρκούν από 1 έως 4 χρόνια* ανάλογα με την επιλογή Ellansé® που θα σάς συστήσει ο ιατρός σας. Το αποτέλεσμα διατηρείται για όλη τη διάρκεια που προβλέπεται από τον τύπο του προϊόντος που θα επιλεγεί και σας επιτρέπει να αποφύγετε τις επαναλαμβανόμενες συνεδρίες.

Γενικά, πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Με το Ellansé® απαιτείται μόνο μια συνεδρία για να αποκτήσετε άμεσα αποτελέσματα και αποκατάσταση μεγάλης διάρκειας, κάνοντας το Ellansé® μια οικονομική θεραπεία με άριστη σχέση value for money.

Τι θα πρέπει να κάνω μετά την θεραπεία;

Συνιστάται να αποφύγετε το μπάνιο με ζεστό νερό και την εντατική άσκηση για 24 ώρες καθώς και την υπερβολική έκθεση στον ήλιο και το υπεριώδες φως για 1 εβδομάδα μετά την αγωγή.

Υπάρχουν παρενέργειες;
  • Όπως κάθε ένεση, ενδέχεται να υπάρχουν παρενέργειες όπως τοπικός ερεθισμός, πρήξιμο και μωλωπισμός. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον ιατρό σας
  • Όπως και σε κάθε εμφύτευμα, ενδέχεται να σημειωθεί κάποιο πρήξιμο, τοπική ερυθρότητα στο σημείο της έγχυσης, κνησμός και ευαισθησία αμέσως μετά την θεραπεία. Αυτές οι αντιδράσεις είναι φυσιολογικές και παροδικές. Είναι το αποτέλεσμα της ίδιας της έγχυσης και γενικά αυτοθεραπεύονται. Οποιοδήποτε πρήξιμο εμφανιστεί, ενδέχεται να παραμείνει για μερικές ημέρες αλλά θα αποκατασταθεί χωρίς άλλη αλληλεπίδραση.
  • Η δημιουργία μωλώπων μπορεί να περιοριστεί με επιθέματα πάγου αμέσως μετά την θεραπεία.
  • Προκειμένου να δείτε το τελικό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό να περιμένετε μέχρι να παρέλθουν όποια συμπτώματα από τα παραπάνω εμφανίσετε λόγω της έγχυσης.
  • Θα πρέπει να μιλήσετε με τον ιατρό σας εάν αντιληφθείτε τυχόν παρενέργειες ή αν έχετε ερωτήσεις μετά την θεραπεία σας.
  • Μετά την εφαρμογή του ELLANSÉ®, ο θεράπων ιατρός μπορεί να πλάσει και να μαλάξει ελαφρά το προϊόν στο σημείο της έγχυσης.
  • Δεν συνιστάται να κάνετε οι ίδιοι άλλες μαλάξεις στο σημείο της θεραπείας.
  • Πριν από την θεραπεία σας, αποφύγετε τη λήψη ασπιρίνης για να περιορίσετε τον κίνδυνο μωλωπισμού.
  • Αποφύγετε την τοποθέτηση προϊόντων μακιγιάζ στο σημείο της θεραπείας για τις πρώτες 24 ώρες μετά την θεραπεία.
  • Αποφύγετε την εντατική άσκηση, τον ήλιο και την έκθεση στη θερμότητα για 3 ημέρες μετά την θεραπεία.

Σημειώστε ότι: Τα παραπάνω δεν θεωρούνται υποκατάστατο των συμβουλών και των υποδείξεων του θεράποντος ιατρού σας. Πάντα να ακολουθείτε τις υποδείξεις του ιατρού σας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ