Ανόρθωση γλουτών – Sculptra butt lift

Το Sculptra αποτελείται από πολύ-L-γαλακτικό οξύ (PLLA), είναι ένα δερματικό πληρωτικό που χρησιμοποιείται για την αύξηση του όγκου του δέρματος διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου του ίδιου του σώματος. Μέχρι πρόσφατα η κύρια χρήση του ήταν για την απώλεια λίπους-όγκου στο πρόσωπο πλέον όμως χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και στους γλουτούς. Αυτή η μη χειρουργική τεχνική είναι γνωστή ‘Sculptra Butt Lift’. Ανορθώνει και σμιλεύει τους γλουτούς χωρίς κινδύνους ή downtime σε αντίθεση με πιο επεμβατικές διαδικασίες.

Ποια η διαφορά του “Sculptra Butt Lift” σε σχέση με μια χειρουργική επέμβαση όπως το ‘Brazilian Butt Lift’;

Οι ασθενείς που θα επιλέξουν το “Sculptra Butt Lift” είναι εκείνοι που δεν έχουν τον χρόνο που απαιτείται για αποκατάσταση μετά το χειρουργείο . Συχνά θέλουν να αποφύγουν τη ολική αναισθησία και δεν θέλουν τις ουλές που σχετίζονται με τη χειρουργική επέμβαση. Επίσης, ορισμένοι ασθενείς μπορεί να μην είναι καλοί υποψήφιοι καθώς δεν έχουν αρκετά αποθέματα λίπους ώστε αυτά να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή των γλουτών.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;

Τοπική αναισθητική ένεση εφαρμόζεται στην περιοχή που πρόκειται να εγχυθεί το Sculptra. Μόλις το δέρμα είναι έτοιμο (συνήθως μετά από 10 λεπτά), το Sculptra εγχέεται στον ανώτερο γλουτό με μικρή βελόνα. Ανάλογα με το επιθυμητό επίπεδο αύξησης, οι περισσότεροι ασθενείς χρειάζονται περίπου τρεις θεραπείες ανά έξι εβδομάδων. Αν και το αποτελέσματα μπορεί να παρατηρηθεί έξι εβδομάδες μετά τις θεραπείες, το βέλτιστο αποτέλεσμα παρατηρείται μέχρι και έξι μήνες μετά τη διαδικασία.

Πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες άμεσα. Μπορεί να παρατηρήσετε μερικά σημάδια, μώλωπες στο σημείο της ένεσης που μπορεί να διαρκούν για 7-10 ημέρες, αλλά αυτό είναι όλο. Συνιστάται να κάνετε 5 λεπτό μασάζ στην περιοχή , 5 φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας για τις πρώτες πέντε ημέρες μετά τη διαδικασία.

Πόσο διαρκούν τα αποτελέσματα;

Τα μέγιστα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν 18 μήνες έως δύο έτη μετά τις ενέσεις. Ωστόσο, ένας μικρός αριθμός ασθενών μπορεί να δει βελτίωση που διαρκεί πολύ περισσότερο.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ