Μη επεμβατικό Lifting με νήματα ανόρθωσης Silhouette Soft

Τα νήματα Silhouette Soft® είναι μια τεχνολογική καινοτομία που προσφέρει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες αυτό που καμία θεραπεία δεν έχει προσφέρει ποτέ με τόσο απλό και ελάχιστα επεμβατικό τρόπο, ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά για την εφαρμογή της.

Η θεραπεία αποτελεί επί της ουσίας ένα mini lifting χωρίς τομές και ράμματα με τη χρήση απορροφήσιμων νημάτων κάτω από το δέρμα. Η τοποθέτηση τους γίνεται με τη χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελονών μέσα στις οποίες είναι ήδη τοποθετημένα τα νήματα αφού έχει χρησιμοποιηθεί ήδη αναισθητική κρεμά στη περιοχή, πράγμα που καθιστά την τοποθέτηση σχεδόν ανώδυνη.

Με την τοποθέτηση επιτυγχάνουμε άμεσο επαναπροσδιορισμό του περιγράμματος του προσώπου, αντιμετώπιση της χαλάρωσης και αύξηση της σύνθεσης του κολλαγόνου.

Τα νήματα Silhouette Soft® είναι ένα σύστημα διπλής δράσης για ένα σφριγηλό όμορφο και ανανεωμένο πρόσωπο.
  1. Ανόρθωση του ιστού: Οι μικροί κώνοι στο νήμα προσφύονται και σταθεροποιούνται στον ιστό δίνοντας ένα αποτέλεσμα άμεσου lift.
  2. Σταδιακή αναγέννηση του κολλαγόνου: Οι κώνοι αποτελούνται από πολυλακτικό οξύ (PLLA) το οποίο είναι το κύριο συστατικό των Silhouette Soft®. Αυτό είναι ένα πολυμερές με εξαιρετική βιοσυμβατότητα και είναι βιοαποδομήσιμο. Ως αποτέλεσμα διεγείρει την κολλαγονογένεση.
Είναι ασφαλή τα Silhouette Soft;

Τα μαλακά ράμματα ανάρτησης είναι κατασκευασμένα από PLLA και PLGA (Poly L γαλακτικό οξύ & πολυ γαλακτικό-συν-γλυκολικό οξύ), που έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια στην ιατρική εδώ και δεκαετίες.

Είναι άμεσο το αποτέλεσμα;

Καθώς ανορθώνεται το δέρμα και οι αποθέσεις λίπους του προσώπου επανατοποθετούνται έχουμε άμεσο αποτέλεσμα lift.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα διαρκούν έως και 18 μήνες και η θεραπεία είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Συνήθως άμεσα! Σας δίνονται φυσικά γραπτές οδηγίες από τον θεράποντα ιατρό σας όσον αφορά κάποιες συνήθειες που πρέπει να αποφύγετε τις πρώτες ημέρες.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ