Μείωση Διπλοσάγονου

Διπλοσάγονο Τέλος! Η δημιουργία διπλοσάγονου προκαλείται όταν συσσωρεύεται πολύ λίπος στην περιοχή του πηγουνιού ενώ όταν αρχίζει να χαλαρώνει το δέρμα δημιουργείται μια ρυτίδα, που δίνει την ψευδαίσθηση δύο πηγουνιών.

Αυτό συμβαίνει συχνά όταν το άτομο έχει αυξημένο σωματικό βάρος. Στην ουσία, όμως, το διπλοσάγονο δεν φαίνεται να οφείλεται μόνο στο σωματικό βάρος, αλλά και στην κληρονομικότητα. Έχει παρατηρηθεί ότι όταν ένα άτομο έχει διπλοσάγονο είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί και στο παιδί του με την πάροδο των χρόνων.

Και όμως υπάρχουν τρόποι να απαλλαγούμε από το διπλοσάγονο:

Πρόγραμμα συνδυαστικής θεραπείας ενέσιμης λιποδιάλυσης με παράλληλη σύσφιξη του χαλαρού δέρματος με Multi-Polar ραδιοσυχνότητες!

Ανάλογα με τον όγκο του συσσωρευόμενου λίπους η ιατρός θα επιλέξει το κατάλληλο ενέσιμο λιποδιαλυτικό.(Desoface ή Prostrolane Inner B).

Το Desoface είναι ένα ενέσιμο λιπολυτικό υλικό με δεοξυχολικό νατρίο 0,5%. Στοχεύει και διασπά την κυτταρική μεμβράνη των λιποκυττάρων μειώνοντας αισθητά το “διπλοσάγονο“.

Ιδανικοί υποψήφιοι για θεραπεία με Desoface είναι ασθενείς με μέτριο σωματικό βάρος ή που είναι ελαφρώς υπέρβαροι, με τοπικό λίπος, διπλοσάγονο, μάγουλα κλπ. Επιπλέον αποτελεί λύση σε ασθενείς όπου το λίπος στο διπλοσάγονο δεν εξαφανίζεται παρά τη διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Το Prostrolane Inner B είναι ένα ενέσιμο λιπολυτικό υλικό νέας γενιάς που αντιμετωπίζει το τοπικό λίπος σε μάγουλα και διπλοσάγονο με την χρήση Βιομιμητικών πεπτιδίων και υαλουρονικού οξέως. Το διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ μεταφέρει και αποδεσμεύει σταδιακά αλυσίδες πεπτιδίων συνεχώς για 15 ημέρες ενώ τα Βιομιμητικά Πεπτίδια ως δομικά συστατικά του ίδιου του δέρματος δρουν απευθείας στους υποδοχείς των κυττάρων χωρίς να προκαλούν καμία παρενέργεια ή ερεθισμό καθιστώντας τη θεραπεία απόλυτα ανώδυνη και ασφαλή. Ως αποτέλεσμα επιτυγχάνεται η συρρίκνωση των λιποκυττάρων και αναστέλλεται ο εκ νέου σχηματισμού τους.

 

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και αυτό που χρειάζεται είναι συντήρηση με βάση τις οδηγίες της ιατρού.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία:

Η θεραπεία ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί ο θεράπων ιατρός και το μέγεθος του προβλήματος του εκάστοτε ασθενούς πραγματοποιείται με 3-4 μεσοθεραπείες, με 4-6 συνεδρίες Multi-Polar Radio Frequency (RF).

Αν κάνω θεραπεία πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Άμεσα! Τέτοιοι τύποι θεραπειών δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας και μπορούμε να γυρίσουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας ακολουθώντας πάντα φυσικά τις οδηγίες του ιατρού.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ