Λεύκανση – Κηλίδες – Υπερμελάγχρωση

Οι διαταραχές της μελάγχρωσης, οι δυσχρωμίες, οι ουλές από την ακμή και άλλες παθήσεις, μαζί με μια σειρά από άλλες δερματοπάθειες αποτελούν θεραπευτικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όλοι οι δερματολόγοι σε καθημερινή βάση.

Η υπερμελάγχρωση μπορεί να είναι εντοπισμένη, όπως στην περίπτωση της μεταφλεγμονώδους υπερμελάγχρωσης ή του μελάσματος, ή πιο διάχυτη στην εμφάνισή της. Η διάχυτη υπερμελάγχρωση τείνει να σχετίζεται με μεταβολικά αίτια, ορισμένα φάρμακα, κακοήθεια ή αυτοάνοσες ή λοιμώδεις αιτιολογίες.

Οι τρόποι αντιμετώπισης μπορεί να είναι τα χημικά peels (TCA peel, κοχικό, γλυκολικό, αζελαϊκό), τα Lasers (Vbeam Laser, Fractional RF,ΙPL), η διατροφή και τα συμπληρώματα, καθώς και τα τοπικά σκευάσματα.
Η ιατρός θα αξιολογήσει τον τύπου του δέρματος σας καθώς και την κατάλληλη θεραπεία για εσάς.

Λεύκανση – αντιμετώπιση πανάδων με Κυστεαμίνη.
Η μεσοθεραπεία προσώπου με Κυστεαμίνη (cysteamine) είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία αποχρωματισμού των πανάδων (καφέ κηλίδων) και του μελάσματος αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.
Η Κυστεαμίνη είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό το οποίο απαντάται σε ανθρώπινα κύτταρα και δρα αναστέλλοντας την παραγωγή μελανίνης στην επιδερμίδα. Παράλληλα θωρακίζει τα κύτταρα προάγοντας την παραγωγή γλουταθειόνης (ισχυρό αντιοξειδωτικό) προστατεύοντας έτσι το δέρμα από  το οξειδωτικό στρες το οποίο προκαλεί πρόωρη γήρανση.
Για το μέγιστο αποτέλεσμα χρειάζονται 6 συνεδρίες ανά 20 ημέρες και προτείνεται μία συντήρηση με μία μεσοθεραπεία ανά 3-4 μήνες μετά τον πρώτο κύκλο θεραπειών.
Η θεραπεία συμπληρώνεται με την χρήση της κρέμας Cyspera® κάθε βράδυ στο σπίτι.
Η κρέμα Cyspera είναι ένα ισχυρό λευκαντικό προϊόν  χωρίς υδροκινόνη κλινικά αποδεδειγμένο ότι μπορεί να προσφέρει έως και 67% μείωση των πανάδων έπειτα από 16 εβδομάδες χρήσης.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ