Καθαρισμός προσώπου

Ο βαθύς καθαρισμός πρέπει να γίνεται διότι εξωγενείς παράγοντες σταδιακά φράζουν τους πόρους του δέρματος μας ενώ η κατάσταση επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο με την επιλογή λάθος αντηλιακών ή καλλυντικών. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να επιβαρύνεται και να δημιουργούνται σπυράκια ή σμήγμα.

Επίσης μην ξεχνάτε πως όταν δεν έχετε κάνει καθαρισμό, όποια κρέμα και να βάλετε, δεν αποδίδει όσο θα μπορούσε σε ένα απαλλαγμένο από νεκρά κύτταρα δέρμα. Όταν οι πόροι μας είναι μπλοκαρισμένοι χάνεται ένας βασικός δρόμος από τον οποίο περνάνε οι θρεπτικές ουσίες των καλλυντικών προς το βάθος της επιδερμίδας για να δράσουν.

Λόγω του σμήγματος είναι που το δέρμα μας φαίνεται θαμπό, αφυδατωμένο και ανάγλυφο από σπυράκια. Αυτό λοιπόν που χρειαζόμαστε είναι ένας βαθύς καθαρισμός που θα μας βοηθήσει στις μετέπειτα θεραπείες μας για αποκατάσταση της ενυδάτωσης, της σφριγηλότητας και της λάμψης της επιδερμίδας μας. Όλο το πρωτόκολλο θεραπειών που ακλουθούμε στο ιατρείο πραγματοποιείται με προϊόντα της εταιρείας Skinceuticals Αμερικής.

Τι είναι όμως αυτό που τα κάνει τόσο μοναδικά όσον αφορά στην αποτελεσματικότητά τους;

Οι υψηλής δραστικότητας συνθέσεις των υλικών δημιουργήθηκαν μετά από δεκαετίες επιστημονικής έρευνας και αποτελούνται από ενεργά συστατικά που διεισδύουν αποδεδειγμένα στο δέρμα. Προέρχονται από την Αμερική και χρησιμοποιούνται σε παγκόσμια κλίμακα, τόσο για πρόληψη μελλοντικών βλαβών όσο και για διόρθωση της φθοράς του δέρματος.

Περιέχουν δραστικά συστατικά που το μοριακό τους βάρος επιτρέπει την εισχώρηση στην επιδερμίδα μας και αποτελούν ένα εργαλείο τόσο για τη βελτίωση της όψης του δέρματος όμως και για περαιτέρω συντήρηση του αποτελέσματος της εκαστοτε θεραπείας.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ