Φωτογήρανση Ευρυαγγείες – Candela Perfecta VBeam 595nm

Ασφαλές, Αποτελεσματικό, Άνετο!
Αναζωογονήστε το Δέρμα σας και Σβήστε τα σημάδια του Χρόνου & της Φύσης, σήμερα!
Τι είναι το Laser Vbeam;

Τo laser Vbeam εκπέμπει μια έντονη αλλά ασφαλή δέσμη φωτός στοχεύοντας επιλεκτικά σε συγκεκριμένα στοιχεία του δέρματος. Το φως απορροφάται από συγκεκριμένα αγγεία ή χρωματισμένες με μελανίνη περιοχές του δέρματος ανάλογα με την κατάσταση για την οποία εφαρμόζεται η θεραπεία.

Θεραπεία Ολικής Φωτοανάπλασης Προσώπου Vbeam

Η θεραπεία ολικής φωτοανάπλασης του προσώπου περιλαμβάνει τη μείωση αφαίρεση των κόκκινων και καφέ σημαδιών, την αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος, τη βελτίωση των πόρων και τη μείωση των ρυτίδων.

Πόσο σύντομα θα δω τα αποτελέσματα της θεραπείας μου;

Οι περισσότεροι ασθενείς παρατηρούν τα ευεργετικά αποτελέσματα σχεδόν άμεσα και η ποιότητα του δέρματος βελτιώνεται σταδιακά τις επόμενες εβδομάδες μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης (Laser ανάπλαση). Τα αποτελέσματα εξαρτώνται σημαντικά από την τήρηση των οδηγιών του ιατρού και χρειάζεται κάποιος αριθμός συνεδριών που εξαρτάται από την ποιότητα του προβλήματος.

Υπάρχει πόνος;

Η αίσθηση που αναφέρουν οι περισσότεροι ασθενείς είναι μια αίσθηση θερμότητας ή ελαφρού τσιμπήματος κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το δέρμα που υποβάλλεται στη θεραπεία προστατεύεται επιπλέον με τη δυναμική μέθοδο ψύξης της Candela (DCD) με την εκπομπή παγωμένου σπρέι λίγο πριν από την εκπομπή της δέσμης laser.

Είναι ασφαλής η θεραπεία με Laser Vbeam;

Ναι, πράγματι η θεραπεία είναι τόσο ασφαλής ώστε χρησιμοποιείται με επιτυχία για τουλάχιστον 20 χρόνια. Κατά την εφαρμογή, η επιδερμίδα προστατεύεται με ψύξη μεγιστοποιώντας την άνεση και την ασφάλεια.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της θεραπείας με Laser Vbeam;

Η μονιμότητα των αποτελεσμάτων εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το πρόβλημα ή ο τρόπος ζωής του ασθενούς. Παραδείγματος χάρη, αν έχουν αφαιρεθεί από κάποιον ασθενή οι ηλιακές κηλίδες και εξακολουθήσει να εκτίθεται στον ήλιο χωρίς επαρκή ηλιοπροστασία, είναι πιθανό να επανεμφανιστούν οι ηλιακές κηλίδες. Συζητήστε με τον ιατρό σας σχετικά με τους στόχους και τις προσδοκίες από τη θεραπεία.

Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της θεραπείας;

Σε ορισμένους ασθενείς μπορεί να εμφανιστεί κάποια ερυθρότητα ή ελαφρό οίδημα στη θεραπευόμενη περιοχή αμέσως μετά τη θεραπεία, κάτι το οποίο συνήθως υποχωρεί μετά από μερικές ώρες.

Υπάρχουν κάποιες ειδικές προφυλάξεις που χρειάζεται να λάβω πριν ή μετά τη θεραπεία;

Συνιστάται η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο πριν και καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας με σκοπό τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων. Θα πρέπει να φοράτε καθημερινά αντηλιακό με προστασία SPF 30 ή υψηλότερο.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ