Ενίσχυση με Υαλουρονικό Οξύ

Υαλουρονικό Οξύ

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών το υαλουρονικό οξύ έχει αποδειχθεί, από χιλιάδες γιατρούς σε όλον τον κόσμο, ως το καταλληλότερο εμφύτευμα για την αποκατάσταση των ρυτίδων.

Επίσης έχει χρησιμοποιηθεί επί σειρά ετών στο παρελθόν, στο χώρο της βιοϊατρικής, ως εμφυτεύσιμο υλικό και είναι γνωστή η συμβατότητά του με τους ανθρώπινους ιστούς. Ως φυσικό συστατικό του ανθρώπινου δέρματος, έχει την ιδιότητα να συγκρατεί νερό στο δέρμα, με αποτέλεσμα να της προσδίδει σφριγηλότατη, όγκο και φυσική ελαστικότητα. Με την πάροδο του χρόνου αφομοιώνεται φυσιολογικά από τον οργανισμό μας.

Τί είναι το υαλουρονικό οξύ:

Το υαλουρονικό είναι δομικό συστατικό του κολλαγόνου των ιστών σε όλους τους ζώντες οργανισμούς όπου προσδίδει ελαστικότητα και σφριγηλότητα στους ιστούς. Οι πρωτεογλυκάνες που περιέχει έχουν τη δυνατότητα να συγκρατούν τα μόρια του νερού και να δίνουν όγκο και υγρασία στο δέρμα. Το υαλουρονικό οξύ με την πάροδο του χρόνου αποδομείται και έτσι δημιουργούνται προβλήματα ενυδάτωσης του δέρματος και “σπασίματος” του δέρματος.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το υαλουρονικό οξύ παρασκευάζεται στα εργαστήρια με τους πλέον ασφαλείς τρόπους είναι προϊόν βιοτεχνολογίας και υποβάλλεται σε τροποποιήσεις για να αυξηθεί η διάρκεια του, ο όγκος που προσδίδει καθώς και ο χρόνος αποδόμησης του. Διατίθεται σε διάφορες πυκνότητες ώστε να είναι κατάλληλο για όλα τα είδη των ρυτίδων.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε:

Μάτια/Μεσόφρυο

Το γέμισμα στην περιοχή των ματιών, έχει τριπλό ρόλο. Αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές, ρυτίδες, σακούλες αλλά και βελτιώνει τους μαύρους κύκλους. Αποκτάτε έτσι ξεκούραστο , λαμπερό και φρέσκο βλέμμα.

Ζυγωματικά

Το υγρό lifting ζυγωματικών ενισχύει την εμφάνιση του μέσου προσώπου. Οποιοσδήποτε έχει χάσει τον όγκο του προσώπου ‘η έχει υποανάπτυκτα ζυγωματικά είναι υποψήφιος για αυτή την θεραπεία. Με την προσθήκη όγκου στο μέσο πρόσωπο έχουμε ως αποτέλεσμα την ανόρθωση του έτσι παράλληλα βελτιώνονται οι ρινοπαρειακές ρυτίδες άλλα και το περίγραμμα του προσώπου . Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα fillers για την συγκεκριμένη περιοχή με τα fillers υαλουρονικού οξέος να είναι τα πιο κοινά (όπως τα Restylane® και Juvederm® ). Άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση των ζυγωματικών , είναι το Radiesse® το Ellansé® και το Sculptra® οπου αποτελούνται από διαφορετικά συστατικά .

Χείλη

Τα γεμάτα, ελκυστικά χείλη συνδέονται με τη νεότητα, την ομορφιά και την αισθησιασμό. Το γέμισμα των χειλιών αποκαθιστά τον όγκο, τονίζει το περίγραμμα, δίνει ομοιομορφία και αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές που είναι χαρακτηριστικές των αφυδατωμένων χειλιών.

Μύτη

¨Η υγρή ρινοπλαστική¨ όπως είναι γνωστή τελευταία είναι μια μη χειρουργική διαδικασία η οποία βελτιώνει το σχήμα και το μέγεθος της μύτης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια επίπεδη ρινική γέφυρα, να κάνει μια ελαφρώς στραβή μύτη να φαίνεται ίσια, να γεμίσει τις κοιλότητες και να βελτιώσει το περίγραμμα της δίνοντάς ένα καλύτερο σχήμα συνολικά.
Ένα πράγμα που πρέπει να έχουμε κατά νου είναι ότι αυτή η διαδικασία δεν υποκαθιστά μια παραδοσιακή ρινοπλαστική. Μια πλήρης ρινική ανακατασκευή δεν είναι δυνατή με αυτή τη διαδικασία. Αλλά εάν επιθυμείτε να επιτύχετε μικρές βελτιώσεις στη μύτη χωρίς να χρειάζεται να υπομείνετε μια χειρουργική επέμβαση, τότε η υγρή ρινοπλαστική είναι η ιδανική λύση.

Πηγούνι

Αν είστε δυσαρεστημένοι με το προφίλ του προσώπου σας, η ενίσχυση του πηγουνιού με υαλουρονικό είναι η λύση για εσάς.Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να έχουν πρόβλημα με το πηγούνι. Αυτή αποτελεί μια διαδικασία που ενισχύει το σχήμα και την προβολή του πηγουνιού. Ένα αδύναμο πηγούνι μπορεί να επηρεάσει την αναλογία ολόκληρου του προσώπου καθιστώντας τη μύτη μεγαλύτερη ή δημιουργώντας μια έλλειψη ορισμού μεταξύ της γνάθου και του λαιμού. Ενισχύοντας το προφίλ του πηγουνιού, επαναφέρουμε αποτελεσματικά την ισορροπία και την αναλογία με το υπόλοιπο πρόσωπο, δημιουργώντας ταυτόχρονα πιο νεανικό περίγραμμα.

Πόσο διαρκεί μία συνεδρία θεραπείας:

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις συνηθισμένες δραστηριότητες του αμέσως μετά τη θεραπεία.
Υπάρχουν ανεπιθύμητες ενέργειες;
Μετά τη ολοκλήρωση της διαδικασίας, μπορεί να ακολουθήσουν μερικές αντιδράσεις όπως οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή της εφαρμογής, τα οποία εξαφανίζονται μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες η καλύπτονται με make-up.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 έως 18 μήνες.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ