Ενέσιμη θεραπεία τριχόπτωσης

Η θεραπεία Μαλλιών με μικροεγχύσεις είναι μια σχετικά ανώδυνη τεχνική, με την οποία εισάγονται ενεργά θρεπτικά συστατικά στο μεσόδερμα, το μεσαίο στρώμα του δέρματος, για την ενδυνάμωση της τριχοφυΐας, δημιουργώντας μικρονυγμούς στην επιδερμίδα, η μέθοδος επιτρέπει τη διαδερμική διείσδυση βιταμινών, μετάλλων, αντιοξειδωτικών παραγόντων και συστατικών που βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, απευθείας στα βαθύτερα στρώματα της.

Η θεραπεία στοχεύει στην προώθηση αναζωογονητικών συστατικών στο χόριο. Έτσι διαμορφώνεται ένα περιβάλλον, που εμπλουτίζεται με βιταμίνες, αμινοξέα, νουκλεϊκά οξέα, ιχνοστοιχεία, μέταλλα και ένζυμα και ευνοεί την αλληλεπίδραση μεταξύ κυττάρων και μεσοκυττάριου χώρου ετσι επιτυγχάνεται η αύξηση του πάχους των τριχών και κατ’ επέκταση της συνολικής πυκνότητας των μαλλιών και βελτιώνεται η αισθητική ποιότητα στην πρόσθια γραμμή του τριχωτού.

Τα συστατικά, που συμβάλλουν στην υγεία του τριχωτού, αποτελούν:

  • Ο θειικός ψευδάργυρος που ενισχύει τη δομή της τρίχας.
  • Η αδενοσίνη που προωθεί την έκφραση αυξητικών παραγόντων στους θύλακες των τριχών.
  • Η γλουταθειόνη που μπλοκάρει τους υποδοχείς των ανδρογόνων.
  • Η υδροχλωρική πυριδοξίνη, που βοηθά στην αναγέννηση και την προστασία της τρίχας.
  • Τα πεπτίδια χαλκού, τα οποία εμποδίζουν τη νέκρωση των τριχικών θυλάκων, βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και αναστέλλουν την 5α αναγωγάση.

Η θεραπεία Μαλλιών με μικροεγχύσεις, χάρη στη διαδερμική έγχυση ουσιών, επιτρέπει την άμεση δράση τους απευθείας στον στόχο, τον θύλακα της τρίχας. Έτσι, από τις πρώτες συνεδρίες, γίνεται εμφανής η μείωση της τριχόπτωσης και η ενδυνάμωση της τριχοφυΐας.

Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Συνιστώνται 4-6 εφαρμογές ανά 15 ημέρες για το μέγιστο αποτέλεσμα και 1 συνεδρία συντήρησης στους 6 μήνες .

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ