Δερμοαπόξεση προσώπου – Διαμάντι

Τι είναι η μικροδερμοαπόξεση με Διαμάντι;

Η μικροδερμοαπόξεση είναι μια ασφαλής και ήπια θεραπεία προσώπου όπου απομακρύνει μηχανικά τα νεκρά κερατινοκύτταρα της επιδερμίδας και διεγείρει την μικροκυκλοφορία μέσο ήπιας αναρρόφησης. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί σε μια σειρά συνεδριών για την επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων.

Τι αποτέλεσμα θα έχω μετά από μια θεραπεία;

Θα παρατηρήσετε άμεση βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος μετά τη θεραπεία. Οι δυσχρωμίες και τα σημάδια ακμής εξομαλύνονται , απομακρύνει το σμήγμα και το δέρμα γίνεται πιο λείο, απαλό και λαμπερό.
Συνολικά θα μειώσει την εμφάνιση των επιφανειακών ρυτίδων, των δυσχρωμιών και ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων. Επίσης μέσω της μηχανικής διέγερσης του δέρματος συμβάλλει στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου.

Είναι η μικροδερμοαπόξεση κατάλληλη για ουλές ακμής;

Η επαγγελματική δερμοαπόξεση μπορεί να μειώσει ή ακόμα και να αφαιρέσει τις επιφανειακές ουλές ακμής. Οι βαθύτερες ουλές ακμής απαιτούν μια πιο επεμβατική διαδικασία, όπως είναι το Venus Viva Fractional RF ή με υλικά πληρώσεως όπως το υαλουρονικό.

Πόσες θεραπείες χρειάζομαι;

Όταν πρόκειται για μικροδερμοαπόξεση, μια θεραπεία δεν θα δώσει άμεσα αποτελέσματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να έχουμε μια σειρά συνεδριών. Συνιστώνται 3 έως 6 θεραπείες αν εβδομάδα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα, μπορεί να συνεχίσετε κάνοντας μία θεραπεία σε μηνιαία βάση για την καλύτερη συντήρηση.

Υπάρχει χρόνος αποθεραπείας ;

Θα πρέπει να προστατεύετε το δέρμα σας με ενυδατική κρέμα και αντιηλιακό για 48 ώρες μετά τη θεραπεία και μπορεί να παρατηρήσετε ήπια ερυθρότητα και απολέπιση.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ