ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ

Βοτουλινική Τοξίνη. Είναι μία ενέσιμη θεραπεία, αισθητικής βελτίωσης του άνω μισού του προσώπου αλλά και του περιγράμματος. Η δραστική ουσία αραιώνεται με φυσιολογικό ορό και με πολύ μικρές βελόνες εγχέεται στις περιοχές όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Και τα δύο υλικά κατέχουν έγκριση FDA και δρουν με τον ίδιο ακριβώς μηχανισμό, εξασθενώντας τους μύες του προσώπου που ευθύνονται για την αρχική δημιουργία των ρυτίδων.

Συγκεκριμένα, διώχνει τις ρυτίδες του μεσόφρυου, του μετώπου και της περιοχής του έξω κανθού (πόδι της χήνας) και γύρω από τα μάτια. Επιπλέον με την τεχνική Nefertiti επανακαθορίζεται το περίγραμμα του σαγονιού και του λαιμού , κάνοντας το κάτω μέρος του προσώπου σφριγηλό και όμορφο. Τέλος αποτελεί την ιδανική λύση για την υπερδρωσία καθώς εμποδίζει το νευρικό ερέθισμα να φτάσει στους ιδρωτοποιούς αδένες.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εντυπωσιακά και φαίνονται μετά από 2-3 μέρες έως και 15,από την εφαρμογή της βοτουλινικής τοξίνης Συγκεκριμένα, αυτό που βλέπουμε είναι ένα λείο μέτωπο χωρίς ρυτίδες, ανασηκωμένα φρύδια, απουσία ρυτίδων γύρω από τα μάτια και γενικότερα ένα πρόσωπο με μια ανανεωμένη ξεκούραστη έκφραση. Διαρκεί περίπου έξι μήνες. Δεν αναφέρονται παρενέργειες από το συγκεκριμένο προϊόν, αρκεί η χρήση του για τη θεραπεία των ρυτίδων και της χαλάρωσης περιοχών του προσώπου να γίνεται από τον ειδικό γιατρό, που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Δερματολόγος.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;

Η θεραπεία είναι απλή, ασφαλής και γρήγορη. Οι εγχύσεις του υλικού πραγματοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε ο πόνος είναι ελάχιστος και ανεκτός από τον ασθενή. Ενδεχομένως να χρειαστεί και μία επιπλέον επίσκεψη στο Ιατρείο την 15η μέρα που έχει φανεί το αποτέλεσμα, για κάποια προσθήκη στα σημεία που δεν εμφανίστηκε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Αν κάνω θεραπεία με ΒΟΤΟΥΛΙΝΙΚΗ ΤΟΞΙΝΗ πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Συνήθως άμεσα! Μέσα σε 10 κιόλας λεπτά μπορεί κάποιος να επιστρέψει στην δουλειά του ή στην οποιαδήποτε ενασχόληση του. Για το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα, θα σας υποδείξει ο γιατρός σας ακριβώς πρέπει να αποφύγετε για τις επόμενες ώρες από τη θεραπεία.

Συνδυασμός Αμινοξέων , Υαλουρονικού και Βοτουλινικής Τοξίνης

Μία επαναστατική θεραπεία αναζωογόνησης που ανορθώνει και συσφίγγει το δέρμα με φυσικό τρόπο. Αποτελεί το πρώτο βήμα για την αναστροφή της γήρανσης του δέρματος. Η θεραπεία με αμινοξέα , υαλουρονικό και βοτουλινικής τοξίνης είναι μία θεραπεία αντιγήρανσης η οποία μας δίνει ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Είναι η πιο καινοτόμος θεραπεία για ένα αποτέλεσμα λάμψης και σύσφιξης

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ