Αυτόλογη θεραπεία τριχόπτωσης με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια

Η θεραπεία τριχόπτωσης με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια είναι μια νέα πρωτοποριακή και απόλυτα ασφαλής θεραπεία που δίνει λύση στο πρόβλημα της απώλειας μαλλιών. Η θεραπεία τριχόπτωσης χρησιμοποιεί το πλάσμα του αίματος του ίδιου του ασθενούς που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες.

Αυτή η θεραπεία τριχόπτωσης συνίσταται στην έγχυση του πλάσματος με τη μέθοδο της θεραπείας με μικροεγχύσεις στα σημεία όπου παρατηρείται αραίωση, μετά από κατάλληλη επεξεργασία του αίματος που λαμβάνεται από τον ασθενή.

Η θεραπεία τριχόπτωσης με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση μαλλιών, λειτουργεί προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, καθώς εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών, ενώ ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά..

Τεχνική :

  1. Αρχικά λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος από τον ασθενή
  2. Γίνεται φυγοκέντρηση σε συγκεκριμένες στροφές και για καθορισμένο χρόνο, ώστε να απομονωθεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα
  3. Το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα  ενεργοποιείται με την προσθήκη διαλύματος νουκλεοτιδίων , καθώς και με την προσθήκη ιόντων ασβεστίου.
  4. Γίνεται έγχυση του πλάσματος με τη μέθοδο της μικροέγχυσης στις περιοχές του τριχωτού όπου υπάρχει αραίωση των μαλλιών, προκαλώντας επανενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων.
Πόσες θεραπείες θα χρειαστώ;

Συνιστώνται 6 εφαρμογές ανά 30 ημέρες για το μέγιστο αποτέλεσμα και 1 συνεδρία συντήρησης στους 6 μήνες.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ