Μικροεγχύσεις με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια

Η ανανέωση γίνεται εκ των έσω!

Η αυτόλογη θεραπεία είναι μια νέα μέθοδος που υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα με ελάχιστη ταλαιπωρία.
Λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση, πανάδες, αφυδατωμένη επιδερμίδα, είναι μερικά από τα σημάδια που άφησε το καλοκαίρι και η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο στο πρόσωπό μας.

Τη λύση προσφέρει η αυτόλογη θεραπεία, μια νέα μέθοδος που αξιοποιεί συστατικά από το αίμα μας για να προλάβει και να διορθώσει τις φθορές του χρόνου.

Τι είναι η αυτόλογη θεραπεία;

Η αυτόλογη θεραπεία είναι μια μέθοδος της αισθητικής ιατρικής, η οποία έχει πολλαπλή δράση ως προς την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου. Εφαρμόζεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, για την εξάλειψη των ρυτίδων, για τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας καθώς και για την αντιμετώπιση άλλων αισθητικών προβλημάτων όπως οι ουλές, η αλωπεκία και η τριχόπτωση.

Για να τον σκοπό αυτό η μέθοδος αξιοποιεί αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες που προέρχονται από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια . Έτσι αυτός ο υγρός χρυσός , πλούσιος σε αυξητικούς παράγοντες, εγχέεται ενέσιμα στο δέρμα! Πρόκειται για ένα υποπροϊόν του αίματός μας, που «πυροδοτεί» την υγιή αντίδραση του οργανισμού μας προκαλώντας έτσι την ενεργοποίηση των ενήλικων βλαστοκυττάρων.

Τι αποτέλεσμα προσφέρει;

Η αυτόλογη θεραπεία με πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια. διαρκεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή θεραπεία και τα αποτελέσματά της είναι εμφανή έως και 12 μήνες μετά την θεραπεία. Η μέθοδος προσφέρει καταπολέμηση ρυτίδων, αύξηση της σφριγηλότητας του δέρματος και ενδογενή ενυδάτωση του, αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με θεραπείες όπως  υαλουρονικό οξύ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε συνδυασμό με laser ή ραδιοσυχνότητες.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ