Μικροεγχύσεις προσώπου, Αντιγήρανση – Λάμψη

Με τον όρο μικροεγχύσεις αναφερόμαστε στην εισαγωγή (έγχυση) συγκεκριμένων ουσιών μέσα στο δέρμα, ενδοδερμικά, για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων του δέρματος.

Οι μικροεγχύσεις μπορεί να αποτελέσουν  ένα καλό όπλο, είτε για την πρόληψη των ρυτίδων σε νεαρές ηλικίες, είτε για την καταπολέμησή τους όταν αυτές έχουν ήδη εμφανιστεί σε μεγαλύτερες ηλικίες. Τα τελευταία χρόνια μικροεγχύσεις  έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλείς στον τομέα της Κοσμητικής Ιατρικής, όπου και εφαρμόζεται για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, για την ανανέωση του προσώπου- λαιμού-μπούστου(ενυδάτωση για άτονα κ αφυδατωμένα δέρματα), για τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος (αντιοξειδωτική και συσφικτική δράση),θεραπεία ματιών (σακούλες κάτω από τα μάτια, οιδήματα και βελτίωση ρυτίδων σε ουλές), αλωπεκίες, κλπ., με αξιόλογα αποτελέσματα.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία;

Στο ιατρείο εφαρμόζονται δύο είδη μικροεγχύσεων: η Αυτόλογη και η Ετερόλογη. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε ουσίες και υλικά που εισάγονται στο δέρμα, ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και με βάση την εξατομικευμένη ανάγκη του κάθε προσώπου.

Μερικές από αυτές είναι: υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες Α, C, E, οργανικό πυρίτιο(προάγει την παραγωγή κολλαγόνου), ρετινοικό οξύ, ρεσβερατρόλη (ένα από τα ισχυρότερα αντιοξειδωτικά), DMAE, αμινοξέα, αυξητικοί παράγοντες και πολλές άλλες. Έντονη βελτίωση υφής της επιδερμίδας, απάλυνση ρυτίδων, λόγω του ότι το ίδιο το δέρμα ξεκινάει από μόνο του τη διαδικασία επούλωσης του. Αυξάνεται η σφριγηλότητα της επιδερμίδας, καθώς και η ενδογενής ενυδάτωση του δέρματος, χαρίζοντας λάμψη, και νεανική όψη, αφού η συγκεκριμένη θεραπεία ενεργοποιεί την κυτταρική αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και κατά συνέπεια του κολλαγόνου. Εκτός από το πρόσωπο, ενέσεις μπορούν να γίνουν και στο λαιμό, στο ντεκολτέ, στη ράχη των χεριών, στην κοιλιά, στους μηρούς για την κυτταρίτιδα, σε συνδυασμό με λιποδιαλυτές ουσίες.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Για το μέγιστο αποτέλεσμα χρειάζονται 4-6 συνεδρίες ανά 15 ημέρες.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και απλά χρειάζεται μία συντήρηση με μία θεραπεία μικροεγχύσεων ανά 3-4 μήνες μετά τον πρώτο κύκλο θεραπειών.

Αν κάνω θεραπεία πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Άμεσα! Τέτοιοι τύποι θεραπειών δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας και μπορούμε να γυρίσουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας ακολουθώντας πάντα φυσικά τις οδηγίες του γιατρού.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ