Ανεπιθύμητη τριχοφυία – Candela Alexandrite Laser 755nm

Αποτρίχωση

Το Laser Αλεξανδρίτη παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη (τη χρωστική των τριχών) και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακο της τρίχας, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς.

Πως λειτουργεί η αποτρίχωση με laser ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ;

Ο θύλακας της τρίχας καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται οριστικά.
Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη; Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης, όπως κερί, ξύρισμα και τράβηγμα, έχουν μόνο προσωρινό αποτέλεσμα. Η χρήση των Laser Αλεξανδρίτη από το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας είναι ασφαλής, αποτελεσματική και εύκολη και επιτρέπει τη θεραπεία μεγάλων περιοχών στη διάρκεια μιας συνεδρίας. Μετά από μία μόνο συνεδρία συχνά η βελτίωση είναι εμφανής, ενώ μετά από επανειλημμένες συνεδρίες επιτυγχάνεται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πόσο καλά είναι ανεκτή η θεραπεία αποτρίχωσης με laser ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΤΗ;

Η θεραπεία της αποτρίχωσης είναι καλά ανεκτή και τις περισσότερες φορές ανώδυνη. Τώρα, σε συνδυασμό με το Zimmer Cryo 6 (συσκευή ψυχρού αέρα)  ο πόνος και η θερμική βλάβη κατά τη διάρκεια του λέιζερ ελαχιστοποιούνται . Σε αντίθεση με άλλες μεθόδους ψύξης, όπως ψύξη με σπρέι κρυογένειου ή παγοκύστες, το ZIMMER Cryo 6 μπορεί να ψύχει την επιδερμίδα πριν, κατά τη διάρκεια  αλλά και μετά την εφαρμογή του λέιζερ, χωρίς να παρεμβαίνει στη δέσμη λέιζερ.

Ποια ειναι η φροντίδα της περιοχής που έγινε θεραπεία;

Αμέσως μετά τη θεραπεία, η περιοχή μπορεί να εμφανίσει ερυθρότητα και να νιώθετε σα να είχατε ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Η αντίδραση αυτή υποχωρεί σε λεπτά έως ώρες. Μετά το τέλος της θεραπείας εφαρμόζουμε ψυχρές κομπρέσες ή / και καταπραϋντική κρέμα για να υποχωρήσουν γρήγορα τα παραπάνω συμπτώματα. Δίνονται πλήρεις και γραπτές οδηγίες στον ασθενή μετά τη θεραπεία.

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα;

Επειδή η τρίχα περνάει κατά την ανάπτυξή της από διάφορες φάσεις και τα Laser καταστρέφουν πιο αποτελεσματικά την τρίχα που βρίσκεται στην ενεργό φάση ανάπτυξης, συνήθως απαιτούνται πολλές θεραπευτικές συνεδρίες. Οι περισσότεροι ασθενείς απαιτούν 6-7 συνεδρίες σε μια συγκεκριμένη περιοχή (αναλόγως της περιοχής). Κάποιοι ασθενείς απαιτούν περισσότερες από 7 συνεδρίες. Τα πόδια, οι μασχάλες και το μπικίνι είναι ευκολότερα στη θεραπεία, ενώ το πρόσωπο, κυρίως το άνω χείλος και το πηγούνι, είναι πιο ανθεκτικά. Οι θεραπείες γίνονται κάθε 6-8 εβδομάδες κατά μέσο όρο.
Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο στην τέχνη της αποτρίχωσης. Ελάτε να σας ενημερώσουμε εντελώς δωρεάν για οτιδήποτε αφορά στις θεραπείες αποτρίχωσης με Laser Αλεξανδρίτη. (Η αποτρίχωση laser γίνεται αυστηρά με την επίβλεψη ιατρού.)

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ