Αναδόμηση ματιών

Η περιοχή των ματιών αποτελεί μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στο ανθρώπινο σώμα και είναι από τα πρώτα σημεία που παρατηρούμε στους άλλους. Είτε πρόκειται για χαλάρωση, ρυτίδες στο πόδι της χήνας, μαύρους κύκλους ή οίδημα (σακούλες), φαίνεται ότι ο καθένας μας έχει διαφορετικό πρόβλημα. Θα μάθετε παρακάτω με την αναδόμηση ματιών, ακριβώς τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε την περιοχή των ματιών φρέσκια, νεανική και αναζωογονημένη εξαλείφοντας τα ορατά σημάδια γήρανσης.

Ρυτίδες και χαλάρωση

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένο πρόγραμμα συνδυαστικής θεραπείας με εγχύσεις με υαλουρονικό οξύ, βοτουλινική τοξίνη και Fractional RF.

Το υαλουρονικό οξύ γεμίζει άμεσα τις ρυτίδες ενώ παράλληλα αποκαθιστά την απώλεια λίπους του κάτω βλεφάρου στα “βαθουλωμένα” μάτια. Εύκολη αναδόμηση ματιών και γρήγορη.

Με τη χρήση Βοτουλινικής Τοξίνης , για την αναδόμηση των ματών, αντιμετωπίζουμε τις ρυτίδες έκφρασης και τα φρύδια ανορθώνονται καθώς η δράση του είναι να μειώσει τη μυϊκή δραστηριότητα. Εγχέεται ενέσιμα μεταξύ και πάνω από τα φρύδια,στο πόδι της χήνας και το κάτω βλεφαρο εμποδίζοντας προσωρινά τις μυϊκές συσπάσεις που προκαλούν τις ρυτίδες συνοφρύωσης, αφήνοντας το υπόλοιπο πρόσωπο να κινείται φυσιολογικά.

Τέλος το Fractional RF η αναδόμηση ματιών γίνεται μέσω θερμικής διέγερσης. Ενισχύει,σφίγγει το δέρμα, μειώνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων ενώ παράλληλα βελτιώνεται η υφή και ο τόνος του δέρματος. Η ενέργεια RF ρέει μέσω των ακίδων της κεφαλής και διεισδύει βαθιά στον ιστό. Εσωτερικά αυξάνεται η θερμοκρασία με αποτέλεσμα να διεγείρεται το κολλαγόνο ενώ επιφανειακά εξαχνώνει κερατινοκύτταρα αυξάνοντας την αναπαραγωγή των κυττάρων.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα ανάλογα το πρωτόκολλο διαρκεί έως 1 χρόνο και καλό θα ήταν να γίνεται συντήρηση στο χρονικό διάστημα που θα ορίσει ο ιατρός.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία:

Η θεραπεία ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί ο θεράπων ιατρός και το μέγεθος του προβλήματος του εκαστοτε ασθενούς πραγματοποιείται με 1 θεραπεία Υαλουρονικού οξέως, ή/και 1 θεραπεία βοτουλινικής τοξίνης, με 3-4 συνεδρίες Fractional RF.

Αν κάνω θεραπεία πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Άμεσα! Τέτοιοι τύποι θεραπειών δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας και μπορούμε να γυρίσουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας ακολουθώντας πάντα φυσικά τις οδηγίες του γιατρού.

Μαύροι Κύκλοι

Οι μαύροι κύκλοι μπορεί μπορεί να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες όπως αϋπνία, μέχρι και χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ. Συγκεκριμένα, διατροφικές ελλείψεις, όπως πρωτεϊνών, βιταμινών Α, C, βιταμινών του συμπλέγματος Β και σιδήρου, η αφυδάτωση, η απότομη αυξομείωση βάρους μετά από εφαρμογή επιβαρυντικής για τον οργανισμό δίαιτας, το κάπνισμα, είναι παθολογικοί παράγοντες που δρουν χρονίως, αλλοιώνοντας τον ιστό του δέρματος, που βρίσκεται γύρω από τα μάτια.

Και όμως υπάρχουν τρόποι να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους:

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένο πρόγραμμα συνδυαστικής θεραπείας με εγχύσεις με υαλουρονικό οξύ, ειδικά προϊόντα θεραπείας με μικροεγχύσεις  (RRS EYES) με συστατικά που μειώνουν το πρήξιμο και το δυσχρωματισμό της περιοχής, Pulsed Dye Laser 595 nm και Fractional RF.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και καλό θα ήταν να γίνεται συντήρηση του πρωτοκόλλου των θεραπειών με κρέμα ματιών που περιέχει βιταμίνη Κ και ρετινόλη.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία:

Η θεραπεία ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί ο θεράπων ιατρός και το μέγεθος του προβλήματος του εκάστοτε ασθενούς πραγματοποιείται με 4-6 θεραπείες μικροεγχύσεων, με 1-3 συνεδρίες Pulsed Dye Laser.

Αν κάνω θεραπεία πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Άμεσα! Τέτοιοι τύποι θεραπειών δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας και μπορούμε να γυρίσουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας ακολουθώντας πάντα φυσικά τις οδηγίες του γιατρού.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ