Ανανέωση αιδοίου – Butterfly rejuvenation

Ανανέωση αιδοίου – Butterfly rejuvenation

Τo υαλουρονικό ΔΕΝ είναι μονο για το πρόσωπο, NEΑ εφαρμογή στην ανανεωση αιδοίου με υαλουρονικό και Ellanse!

Η πιο σύχρονη μη επεμβατική μέθοδος κολπικής αναζωογόνησης είναι η χρήση υαλουρονικού οξεως για να γεμίσουν τα μεγάλα χείλη του αιδοίου.
Ο αριθμός των γυναικών που επιθυμούν θεραπεία ανανέωσης αιδοίου αυξάνεται συνεχώς. Καθώς μεγαλώνουμε, ιδιαίτερα μετά την εμμηνόπαυση, η απώλεια οιστρογόνων μπορεί να επηρεάσει τον κόλπο αφήνοντας την ευαίσθητη περιοχή χωρίς όγκο, αφυδατωμένη και ρυτιδωμένη. Οπως και σε άλλα μέρη του σώματός μας, έτσι και στο αιδόιο το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και τον τόνο. Το λίπος που υπάρχει φυσικά στα χείλη εξαφανίζεται και το δέρμα αποκτά ρυτίδες ή φαίνεται άδειο.
Με την θεραπεία ανανέωσης αιδοίου , γνωστή και ως «labial puff», το υαλουρονικό οξύ γεμίζει την περιοχή και μειώνει αισθητά τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος. Αποτελεί την ιδανική θεραπεία ιδιαίτερα σε γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση και προ εμμηνόπαυση.
Η διαδικασία διαρκεί μόνο 30′ λεπτά και ο χρόνος αποθεραπείας είναι ελάχιστος. Με αυτόν τον τρόπο κάθε γυναίκα μπορεί να αποκτήσει πάλι αυτοπεποίθηση και να απολαυσει την ερωτικής της ζωή χωρίς ανησυχίες σε αυτόν τον τομέα!
English English Français Français Deutsch Deutsch Ελληνικά Ελληνικά