Το λεπτό, σφικτό  και χωρίς κυτταρίτιδα σώμα αποτελεί όνειρο για κάθε γυναίκα και άντρα ανεξαρτήτως ηλικίας. Με την βοήθεια της Αισθητικής Ιατρικής μπορούμε να απαλλαγούμε από την αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού στα πόδια, τη χαλάρωση καθώς και τα ενοχλητικά «ψωμάκια» ή το «σωσίβιο» ακολουθώντας μία από τις μη επεμβατικές μεθόδους που παρέχονται στις μέρες μας και μπορούν να πραγματοποιηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά. Eνέσεις μεσοθεραπείας για την κυτταρίτιδα για λιποδιάλυση  και  σύσφιξη, Ραδιοσυχνότητες για σμίλευση σώματος αλλά και αντιμετώπιση του τοπικού και της κυτταρίτιδας, κρυολιπόλυση για αναίμακτη λιποαναρρόφηση στο επίμονο τοπικό λίπος. Όλες οι διαδικασίες είναι απολύτως άνετες, γρήγορες, εντελώς ανώδυνες και μπορείτε μετά την εφαρμογή να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Αποτρίχωση

Το Laser Αλεξανδρίτη παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη (τη χρωστική των τριχών) και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακο της τρίχας, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς.

Κρύο λιπογλυπτική COOLTECH COCCON

Το Coccon Cooltech αποτελεί επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες.

Ραγάδες CANDELA PERFECTA

Είναι ίσως από τα πιο συνηθισμένα αισθητικά προβλήματα του δέρματος και εντούτοις οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε λάθος όρο για να το περιγράψουμε: ο κοινώς χρησιμοποιούμενος όρος ραγάδες στην πραγματικότητα αντιστοιχεί στον επιστημονικό όρο ραβδώσεις του δέρματος.