Γέμισμα Χειλιών

Με το πέρασμα του χρόνου, το κάπνισμα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, την έκθεση στον ήλιο, επηρεάζεται αρνητικά η βλεννογόνος των χειλιών μας.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να εξασθενεί το φυσικό τους ροζ χρώμα και να γεμίζουν λεπτές ρυτίδες. Έτσι φαίνονται αφυδατωμένα, πιο λεπτά και το περίγραμμά τους άτονο.

Και όμως υπάρχουν τρόποι να γεμίσουμε τα χείλη μας με φυσικό τρόπο:

Για διόρθωση των ρυτίδων των χειλιών αλλά και  για τονισμό του περιγράμματος και του όγκου τους, προτιμάμε ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ εγκεκριμένο για την εν λόγω περιοχή του προσώπου. Είναι άλλωστε το συνηθέστερα χρησιμοποιούμενο υλικό γεμίσματος. Πρόκειται για ένα διάφανο υλικό σε μορφή γέλης (gel) που εγχύεται στο περίγραμμα και στο χείλος. Είναι απόλυτα ασφαλές υλικό και έχει δοκιμαστεί σε εκατομμύρια εφαρμογές σε όλο τον κόσμο για πολλά έτη.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Η διάρκειά του είναι 9-12 μήνες αν και συνήθως μετά από μερικές επαναλήψεις, το αποτέλεσμα διαρκεί πολύ περισσότερο.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία:

Η θεραπεία με υαλουρονικό είναι μια απλή, ασφαλής και γρήγορη θεραπεία. Οι εγχύσεις του υλικού πραγματοποιούνται με τέτοιο τρόπο ώστε ο πόνος είναι ελάχιστος και ανεκτός από τον ασθενή και φυσικά έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία είτε με ειδική κρέμα είτε με ξυλοκαινη ανάλογα με την ανεκτικότητα του ασθενούς.

Αν κάνω θεραπεία πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Άμεσα! Τέτοιοι τύποι θεραπειών δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας και μπορούμε να γυρίσουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας ακλουθώντας πάντα φυσικά τις οδηγίες του γιατρού.