Μαύροι Κύκλοι

Oι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια βασανίζουν τις περισσότερες από εμάς σε κάποια φάση, και για κάποιες άλλες είναι ένα μόνιμο πρόβλημα.

Άλλωστε η περιοχή αυτή αποτελεί μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές στο ανθρώπινο σώμα και είναι από τα πρώτα σημεία που παρατηρούμε στους άλλους. Οι μαύροι κύκλοι μπορεί μπορεί να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες όπως αϋπνία, μέχρι και χρήση φαρμάκων ή αλκοόλ. Συγκεκριμένα, διατροφικές ελλείψεις, όπως πρωτεϊνών, βιταμινών Α, C, βιταμινών του συμπλέγματος Β και σιδήρου, η αφυδάτωση, η απότομη αυξομείωση βάρους μετά από εφαρμογή επιβαρυντικής για τον οργανισμό δίαιτας, το κάπνισμα, είναι παθολογικοί παράγοντες που δρουν χρονίως, αλλοιώνοντας τον ιστό του δέρματος, που βρίσκεται γύρω από τα μάτια.

Και όμως υπάρχουν τρόποι να απαλλαγούμε από τους μαύρους κύκλους:

Χρησιμοποιούμε εξατομικευμένο πρόγραμμα συνδυαστικής θεραπείας με εγχύσεις με υαλουρονικό οξύ, ειδικά προϊόντα μεσοθεραπείας (RRS EYES) με συστατικά που μειώνουν το πρήξιμο και το δυσχρωματισμό της περιοχής, Pulsed Dye Laser 595 nm και fractional RF.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και καλό θα ήταν να γίνεται συντήρηση  του πρωτόκολλου των θεραπειών με κρέμα ματιών που περιέχει βιταμίνη Κ και ρετινόλη.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία:

Η θεραπεία ανάλογα με το πρωτόκολλο που ακολουθεί ο θεράπων ιατρός και το μέγεθος του προβλήματος του εκαστοτε ασθενούς πραγματοποιείται με 4-6 μεσοθεραπείες, με 1-3 συνεδρίες Pulsed Dye Laser και fractional RF.

Αν κάνω θεραπεία πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Άμεσα! Τέτοιοι τύποι θεραπειών δεν έχουν ιδιαίτερο χρόνο αποθεραπείας και μπορούμε να γυρίσουμε άμεσα στις δραστηριότητες μας ακλουθώντας πάντα φυσικά τις οδηγίες του γιατρού.