Με το πέρασμα του χρόνου, τις ορμονικές μεταβολές που πραγματοποιούνται στον οργανισμό μας αλλά και τους εξωγενείς παράγοντες που επιδέχεται το δέρμα μας σε καθημερινή βάση αλλά και τον μειούμενο ρυθμό παραγωγής κολλαγόνου όσο μεγαλώνουμε, έχουν ως αποτέλεσμα να χάνεται η ελαστικότητά του, η λάμψη και ο τόνος του και έτσι να επέρχονται ρυτίδες και χαλάρωση. Για την αναζωογόνηση της επιδερμίδας αλλά και για ν’ αντιμετωπίσουμε τα σημάδια που αφήνει το πέρασμα του χρόνου στο πρόσωπό μας, μπορούμε να ακολουθήσουμε μια σειρά από μη επεμβατικές θεραπείες, που μπορούν να γίνουν μέσα σε μία επίσκεψη στο ιατρείο. Πλέον άλλωστε υπάρχουν μη επεμβατικές θεραπείες που μας χαρίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο στην πρόληψη όσο και στην επιδιόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

Καθαρισμός προσώπου - θεραπεία ενυδάτωσης

Ο βαθύς καθαρισμός πρέπει να γίνεται διότι εξωγενείς παράγοντες σταδιακά φράζουν τους πόρους του δέρματος μας ενώ η κατάσταση επιβαρύνεται ακόμη περισσότερο με την επιλογή λάθος αντηλιακών ή καλλυντικών. Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να επιβαρύνεται και να δημιουργούνται σπυράκια ή σμήγμα.

Μαύροι Κύκλοι

Oι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια βασανίζουν τις περισσότερες από εμάς σε κάποια φάση, και για κάποιες άλλες είναι ένα μόνιμο πρόβλημα.

Μέλασμα - Πανάδες

Πανάδες ή Μέλασμα στην ιατρική ορολογία ονομάζονται οι μελαγχρώσεις που εμφανίζονται στην περιοχή του δέρματος του προσώπου κυρίως καθώς και στην περιοχή του λαιμού των χεριών και άλλων σημείων στο ανθρώπινο σώμα.

Φωτογήρανση - Κηλίδες & Ευρυαγγείες

Οι πανάδες, οι κηλίδες και κάθε είδους χρωματική αλλοίωση του φυσικού τόνου της απόχρωσης της επιδερμίδας του πρόσωπο μας ονομάζεται δυσχρωμία και είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί μεγάλο ποσοστό τόσο  γυναικών όσο και αντρών.

Εντατικό πρόγραμμα ανάπλασης

Η νέα μέθοδός έχει εξαιρετικά αποτελέσματα εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και ονομάζεται ‘’lunch time face lift’’ ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά για την εφαρμογή της.

Sculptra

To Sculptra είναι μια διαφορετική, ελάχιστα επεμβατική διαδικασία κοσμητικής δερματολογίας που αποκαθιστά τον όγκο καταβεβλημένων περιοχών, π.χ. ζάρες του δέρματος, ρυτίδες και πτυχώσεις, που οφείλονται στη φυσική γήρανση.

Γέμισμα Χειλιών

Με το πέρασμα του χρόνου, το κάπνισμα, τη μόλυνση του περιβάλλοντος, την έκθεση στον ήλιο, επηρεάζεται αρνητικά η βλεννογόνος των χειλιών μας.

Radiesse

Το Radiesse™ είναι ένα νέο μαλακό, μη μόνιμο ενέσιμο υλικό που χρησιμοποιείται στη μη επεμβατική αποκατάσταση του περιγράμματος του προσώπου, στο γέμισμα των ρυτίδων και των εμβαθύνσεων του δέρματος.

Μείωση Διπλοσάγονου

Η δημιουργία διπλοσάγονου προκαλείται όταν οι μύες συσσωρεύουν πολύ λίπος στην περιοχή του πηγουνιού.

Υαλουρονικό Οξύ

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών το υαλουρονικό οξύ έχει αποδειχθεί, από χιλιάδες γιατρούς σε όλον τον κόσμο, ως το καταλληλότερο εμφύτευμα για την αποκατάσταση των ρυτίδων.