Εξειδίκευση & Μετεκπαίδευση

 
Εξειδίκευση

Η ιατρός έχει εξειδικευτεί στα Laser στην Δερματολογία το 1996 στο Λονδίνο και κυρίως στα υψηλής τεχνολογίας Laser επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης τα οποία παρέχουν ασφαλέστατα αποτελέσματα. Έτσι εφαρμόζει θεραπείες με το παλμικής χρωστικής σε τριχοειδικές δυσπλασίες σε νεογνά και παιδιά. Επίσης έχει μακρά εμπειρία στη παιδιατρική Δερματολογία στο Νοσ Αττικόν.Επίσης έχει εξειδικευτεί στη χειρουργική του δέρματος για την αφαίρεση σπίλων και όγκων.  Τέλος κλινικά είναι εξειδικευμένη στη θεραπεία της ακμής, ψωρίασης και δερματικών όγκων-λεμφωμάτων.

Μετεκπαίδευση & Ανώτερες πανεπιστημιακές και νοσοκομειακές θέσεις

Η ιατρός εμπλουτίζει διαρκώς την επιστημονική της κατάρτιση έτσι ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει κάθε δερματική πάθηση χρησιμοποιώντας τις τελευταίες πρακτικές. Έχει ειδικευτεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Α. Συγγρός, στη Δερματολογική Μονάδα του Νοσοκομείου Hammersmith στο Λονδίνο και του Νοσοκομείου Churchill στην Οξφόρδη.

Μετεκπαιδεύτηκε στη Δερματολογική Ογκολογία, Moh’s μικροχειρουργική, Laser δερματολογία στο νοσοκομείο Wellington και Lister του Λονδίνου και εργάστηκε στο πανεπιστήμιο Rockfeller της Νέας Υόρκης με έμφαση στη θεραπεία της ψωρίασης.

Έως το 2005 ήταν Επιμελήτρια στο Δερματολογικό Τμήμα, Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ έως το 2010 διατέλεσε Λέκτορας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστημίου Αθηνών, Β’ Κλινική Δερματολογικών και Αφροδισίων Νόσων, Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ.

Από το 2010 έως το 2015, υπήρξε Επίκουρη Καθηγήτρια του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ σήμερα κατέχει τη θέση της Αναπληρωτρίας Καθηγήτριας και παράλληλα εργάζεται στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟΝ και στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών  και ειδικότερα στην Κλινική Δερματικών Λεμφωμάτων.

klinikess.jpg