Δρ. Λία Παπαδαυίδ

 

Αναπληρώτρια καθηγήτρια στην Ιατρική Σχολή Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστημίο Αθηνών - Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν & Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός

lia papadavidΕργάζεται στη Β’ Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική Αττικόν Νοσοκομείο καθώς και στο Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός, στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική στο ιατρείο δερματικών λεμφωμάτων. Εξειδικεύθηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στην Αγγλία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα Laser Δερματολογίας, ακμή, και ογκολογία δέρματος και αργότερα στην Νέα Υόρκη με ερευνητική δραστηριότητα στη ψωρίαση.

Υποστηρίζει ότι η υγεία του δέρματος αντανακλάται στο πρόσωπο, στο σώμα και στην εμφάνισή μας γενικότερα. Η φιλοσοφία μου είναι πως "Στη ζωή μας όλοι μπορούμε να είμαστε και να φαινόμαστε καλά σε κάθε ηλικία."

Σήμερα η σύγχρονη δερματολογία και η συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία, μας δίνουν τα μέσα ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε άρτιο αποτέλεσμα και να αντιμετωπίσουμε αλλά και να προλάβουμε παθήσεις και τη φυσική φθορά του χρόνου, αυτό που λέγεται “well /healthy being”.

Το ιατρείο διαθέτει σε συνδυασμό με την υψηλή εξειδίκευση, υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες κοσμητικής ιατρικής για άνδρες και γυναίκες, ενώ αντιμετωπίζουμε όλες τις δερματικές παθήσεις. Είναι πλέον στο χέρι μας να αισθανόμαστε και να φαινόμαστε καλά σε κάθε στιγμή της ζωής μας.

Δείτε εδώ το πλήρες βιογραφικό.