ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ LUNCH TIME BREAK ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ!!!

Πολλές φόρες με ρωτάτε αν αντρες επισκέπτονται το ιατρείο και κάνουν θεραπείες βελτίωσης της ποιότητας του δέρματος τους αλλά και της εμφάνισης τους γενικότερα. Αυτό λοιπόν που πάντα απαντώ είναι το έξης: Η ανάγκη για τη φροντίδα προσώπου & σώματος δεν είναι γένους θηλυκού ή αρσενικού. Το να νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας είναι ένα δικαίωμα που έχουμε τόσο οι γυναίκες όσο και οι άντρες. Η καλή εμφάνιση άλλωστε τονώνει την αυτοπεποίθηση κάθε άντρα που γνωρίζει πολύ καλά πώς να γοητεύει, αναδεικνύοντας τα καλύτερα στοιχεία της εικόνας του. Οι άνδρες αναζητούν τρόπους να φαίνονται νεότεροι και αναζωογονημένοι, με πρόσωπο φρέσκο, ξεκούραστο, καθαρό και απαλλαγμένο από τη φυσική φθορά του χρόνου.

1. HAIR REGROWTH
Πρωτόκολλο θεραπείας που δίνει τη λύση στην τριχόπτωση και την αραίωση& αποτελεί εξαιρετική πρόταση για όσους θέλουν να αποκτήσουν λαμπερά, υγιή και δυνατά μαλλιά.

 - Σταματά την τριχόπτωση
 - Ενεργοποιεί την ανάπτυξη τριχών
 - Βελτιώνει την ποιότητα των μαλλιών 

men1

 2. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ- ΧΑΛΑΡΩΣΗ
Για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της χαλάρωσης του δέρματος σε περιοχές όπως η κοιλιά, love handles, στομάχι, χέρια κλπ. που αποτελεί και το πιο συνηθισμένο πρόβλημα στο αντρικό σώμα.

 - 3. Μεσοθεραπεία με φωσφατιδυλοχολίνη
 - 4. Κρυολιπόλυση
 - 5. Cavitation
 - 6. RF Monopolar

men2

 

3. ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Θεραπείες που προτείνω συνήθως ανάλογα με την περίπτωση και τι θέλουμε να επιτύχουμε είναι:

Βοtοx για ρυτίδες έκφρασης: επιτρέπει τη σταδιακή λείανση και μείωση του βάθους των ρυτίδων ενώ η εφαρμογή είναι ανώδυνη και η συνεδρία διαρκεί γύρω στα 15 λεπτά.

Θεραπεία για ανόρθωση και χαλάρωση στη περιοχή του διπλοσάγονου και του λαιμού: με λεπτά απορροφήσιμα νήματα PDO που βοηθούν στην ανόρθωση σε περιοχές που έχουν υποστεί χαλάρωση.

Εξειδικευμένες θεραπείες για τα μάτια:
 - 1. E-Matrix
 - 2. Ραδιοσυχνότητες
 - 3. Μεσοθεραπεία ματιών

men3



Υαλουρονικό
Γεμίζει ρυτίδες, αύλακες, πτυχές και μας δίνει το λεγόμενο «Υγρό Lift »