ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΝΥΣΤΕΡΙ

Το Coccon Cooltech αποτελεί επαναστατικό σύστημα μη επεμβατικής λιπογλυπτικής με εντυπωσιακά αποτελέσματα σε maximum 3 συνεδρίες.

Τι είναι το Coccon cool tech:

Στοχεύει στην μείωση του τοπικού περιττού υποδόριου λίπους με τη βοήθεια του ελεγχόμενου ψύχους από τα «δύσκολα» σημεία του σώματος που δεν ανταποκρίνονται στις δίαιτες και τη γυμναστική, όπως μπράτσα, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς.

 
Πώς δρα:

Η επαναστατική μέθοδος Cooltech – Λιπογλυπτική εκμεταλλεύεται τη διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων στο κρύο σε σχέση με άλλα κύτταρα του σώματος. Οι ομάδες των λιποκυττάρων της θεραπευόμενης περιοχής όταν εκτείθενται σε ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία μειώνονται, χωρίς να βλάπτονται οι γύρω ιστοί (δέρμα, αγγεία, νεύρα, μύες, κτλ). Τα νεκρά λιποκύτταρα στη συνέχεια αποβάλλονται μέσω φυσικής μεταβολικής διαδικασίας. Έτσι επιτυγχάνουμε τη φυσική απομάκρυνση μέρους των λιπαποθηκών από τα «επίμαχα» σημεία.

Πώς γίνεται η εφαρμογή:

Κατά τη θεραπεία εφαρμόζονται στην περιοχή 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης (ανάλογα την έκταση της περιοχής) οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου μία ώρα. Η διαδικασία είναι απλή, ασφαλής και ανώδυνη. Δημιουργείται μόνο μια ήπια τοπική αίσθηση κρύου που διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Αρκεί λοιπόν ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα σας για να απαλλαχθείτε από το τοπικό σας λίπος!

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ-Ποια η συχνότητα των θεραπειών:

Κάθε θεραπευόμενη περιοχή χρειάζεται έως 3 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η συχνότητα των συνεδριών είναι κάθε 45 περίπου ημέρες.

Πόσο άμεσα είναι τα αποτελέσματα;

Το αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά και αρχίζει να γίνεται ορατό μετά τις πρώτες 15 με 30 ημέρες από την πρώτη συνεδρία. Οι μελέτες δείχνουν πως ενώ το εν τω βάθει υποδόριο λίπος παραμένει ανέπαφο, το επιφανειακό λίπος μειώνεται προοδευτικά σε διάστημα 2 μηνών.

Υπάρχουν παρενέργειες - Χρόνος ανάρρωσης;

Βάσει ερευνών, η Cooltech – Λιπογλυπτική αποτελεί ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο μείωσης τοπικού λίπους, χωρίς παρενέργειες. Ήπιας μορφής ερύθημα μπορεί να επιμείνει για κάποιες μόνο ώρες. Σπανιότερα έχουν περιγραφεί μικρού βαθμού εκχυμώσεις και μειωμένη αισθητικότητα στην περιοχή της θεραπείας, που όμως είναι πλήρως αναστρέψιμες. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης. Μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για θεραπεία;

Ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία με το Coccon Cooltech είναι όσοι ελέγχουν τη δίαιτά τους (μειωμένη πρόσληψη κορεσμένων λιπαρών – μεσογειακή διατροφή), δεν αποκλίνουν πολύ από το κανονικό τους βάρος κι έχουν τοπική εναπόθεση λίπους σε συγκεκριμένα σημεία που αντιστέκεται στις δίαιτες και τη γυμναστική. Η θεραπεία δεν ενδείκνυται για παχύσαρκους ή άτομα με γενικευμένο συμπαγές λίπος.