ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Χαλάρωση προσώπου και σώματος; Υπάρχει άμεση, γρήγορη και ανώδυνη λύση χωρίς νυστέρι που ονομάζεται Coccon!

Πρόκειται για μη επεμβατική μέθοδο, χωρίς χρόνο αποκατάστασης με oρατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία με διαρκή προοδευτική βελτίωση για τους επόμενους μήνες (ακόμα και μετά το πέρας όλων των συνεδριών). Βασισμένο στην τεχνολογία των μονοπολικών ραδιοσυχνοτήτων επιφέρει μια βαθιά, ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην περιοχή της θεραπείας. Ο χρόνος συνεδρίας κυμαίνεται από 20 λεπτά έως μια ώρα και μπορείτε να επιστρέψετε στις καθημερινές δραστηριότητες αμέσως μετά την συνεδρία!

Πώς δρουν οι ραδιοσυχνότητες; Σε ποιες περιοχές εφαρμόζονται;

Το Coccon Duotechnology θερμαίνει τους ιστούς - στόχο στα θερμοθεραπευτικά όρια χρησιμοποιώντας ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων (RF) για την εξειδικευμένη θεραπεία κάθε περιοχής του προσώπου και του σώματος.

Ποια η συχνότητα των θεραπειών:

Οι συνεδρίες επαναλαμβάνονται κάθε 1 εβδομάδα έως 15 ημέρες, ανάλογα με το πρόβλημα και το πρωτόκολλο που θα σας προτείνει ο γιατρό σας.

Πόσες συνεδρίες θα χρειαστώ:

Κάθε υπό θεραπεία περιοχή χρειάζεται από 8 έως 12 συνεδρίες για το επιθυμητό αποτέλεσμα στο σώμα.  

Υπάρχουν παρενέργειες – χρόνος ανάρρωσης;

Βάσει ερευνών, αποτελεί ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο μείωσης της χαλάρωσης, χωρίς παρενέργειες. Ήπιας μορφής ερυθρότητα μπορεί να παρατηρηθεί για κάποιες μόνο ώρες που όμως υποχωρει. Δεν απαιτείται χρόνος ανάρρωσης και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες

Ποιος είναι ο κατάλληλος υποψήφιος για θεραπεία;

Ιδανικοί υποψήφιοι για τη θεραπεία με το Coccon είναι όσοι εμφανίζουν επιδερμική χαλάρωση σε σημεία στο σώμα τους αλλά και εκείνοι οι οποίοι θέλουν να κάνουν κάποια θεραπεία προληπτικά για την βελτίωση της ποιότητας του δέρματος τους.