ΝΗΜΑΤΑ

Η νέα μέθοδός έχει εξαιρετικά αποτελέσματα εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και ονομάζεται ‘’lunch time face lift’’ ενώ απαιτούνται μόλις 45 λεπτά για την εφαρμογή της.

Εντατικό πρόγραμμα ανάπλασης – φυσική ανάπλαση προσώπου Lunch Time Face Lift με συνδυαστική θεραπεία.

Πως πραγματοποιείται η θεραπεία:

Πρόκειται για μια εξαιρετικά νέα και πρωτοποριακή μη επεμβατική μέθοδο για την αντιμετώπιση της πτώσης και της απώλειας του όγκου του προσώπου. Η θεραπεία αποτελεί επί της ουσίας ένα mini lifting χωρίς τομές  και ράμματα με τη χρήση απορροφήσιμων νημάτων κάτω από το δέρμα. Η τοποθέτηση τους γίνεται με τη χρήση ειδικών πολύ λεπτών κοίλων βελόνων μέσα στις οποίες είναι ήδη τοποθετημένα τα νήματα αφού έχει χρησιμοποιηθεί ήδη αναισθητική κρεμά στη περιοχή, πράγμα που καθιστά  την τοποθέτηση σχεδόν ανώδυνη. Με την τοποθέτηση επιτυγχάνουμε άμεση αντιμετώπιση της χαλάρωσης και αύξηση της σύνθεσης  του κολλαγόνου. Βελτιώνεται  η ελαστικότητα της δομής του δέρματος και επανέρχεται το περίγραμμα του προσώπου. Επικουρικά  και για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εφαρμόζεται η μέθοδος των ραδιοσυχνοτήτων (RF) η οποία μέσω της ελεγχόμενης θερμικής διέγερσης ενεργοποιεί τους ινοβλάστες, κύτταρα  που είναι υπεύθυνα για τη παράγωγη κολλαγόνου και ελαστίνης στην επιδερμίδα.

Πόσο καιρό διαρκεί το αποτέλεσμα:

Το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται με τη χρήση τεχνολογίας  LED (φωτοθεραπεία) που ενεργοποιεί τις φυσικές διεργασίες και εξουδετερώνει τις συνέπειες της γήρανσης. Τα αποτελέσματα  διαρκούν έως και 18 μήνες και η θεραπεία είναι κατάλληλη τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες.

Αν κάνω αυτή πόσο καιρό θα μου πάρει να επανέλθω;

Συνήθως άμεσα! Σας δίνονται φυσικά γραπτές οδηγίες από τον θεράποντα ιατρό σας όσον αφορά κάποιες συνήθειες που πρέπει να αποφύγετε τις πρώτες ημέρες.